POVESTEA NOASTRĂ

Suntem dedicați  design-ului și  producției de mobilă de înaltă calitate, lucrată manual dar cu tehnologie modernă. Mobila noastră este construită după exigențele spațiului și perfect adaptată  preferințelor clientilor.

Proiectul Idutang Productie & Design a luat nastere in August 2015 din dorința de a  fabrica produse complexe, de înaltă calitate, cu un design atrăgător, utilizând forță de munca locală, tehnologie modernă și know-how avansat. 

Viziunea de dezvoltare este una mult mai largă și cuprinde de la soluții inovative de case pe structură din lemn până la produse electronice inteligente. Pentru această viziune lucram  zi de zi cu chibzuință  și determinare, investim constant în tehnologie și noi capabilitati cu care realizăm produse performante ce optim solutionează nevoile clienților nostri.

DEDICAȚI PRODUSELOR DE CALITATE

Selectam si folosim doar materiale de cea mai bună calitate, de la materia primă, la accesorii si finisaje. În procesul de producție, fiecare componentă și îmbinare este bine verificată iar fiecare detaliu este atent rezolvat.

MOBILĂ CU PERSONALITATE PENTRU GUSTURI DIFERITE

Îngelegem ca fiecare din noi este diferit, iar pentru asta  oferim mobilă personalizată care înglobează diverse preferințe de stil,  formă, dimensiuni, materiale si finisaje.

 SATISFACȚIE ÎNDELUNGATĂ

Avem convingerea, că  mobila personalizată, adaptată gusturilor individuale și cerințelor ambientale cât și de spațiu, realizată din materiale atent alese si bine prelucrate, reprezintă cheia satisfacției îndelungate.

O ALEGERE SUSTENABILĂ

Scopul nostru este de a face parte din solutie și nu din problema. Selectăm cu atenție materia ce provine din surse sustenabile și dăm o valuare mare la fiecare bucățică de lemn. Mobila noastră este  făcută sa reziste în timp atât fizic cât și estetic,  folosind materiale naturale, regenerabile și nepoluante in timpul procesului de fabricație sau după, ceea ce reprezintă o alternativă ECO la mobila de “unică folosință” fabricată la scara largă.

Dorim să mulțumim clienților nostri pentru alegerea de lucra cu noi și de a ne susține în călătoria  spre un viitor, comun, mai bun. De asemena mulțumim AFIR, pentru sprijinul financiar cu care am demarat acest proiect.

link care: Site-ul comisiei europene legat de FEADR